Easiest Way to Make Delicious Lumpur Kentang Pandan

Lumpur Kentang Pandan.

Lumpur Kentang Pandan You can have Lumpur Kentang Pandan using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Lumpur Kentang Pandan

  1. It's 250 gr of tepung terigu.
  2. It's 200 gr of kentang kukus.
  3. Prepare 150 gr of gula pasir.
  4. You need 2 butir of telur.
  5. It's 300 ml of santan kental.
  6. You need 200 ml of jus pandan.
  7. You need 1/2 sdt of perisa vanilla.
  8. Prepare 50 gr of mentega cair.
  9. It's Secukupnya of garam.
  10. You need Secukupnya of kismis (topping).

Lumpur Kentang Pandan instructions

  1. Masukkan telur, gula & vanilla essens ke dalam wadah. Mixer hingga gula larut.
  2. Tambahkan kentang kukus yang telah dihaluskan, mixer hingga tercampur rata.
  3. Tambahkan terigu & santan secara bergiliran hingga tercampur rata..
  4. Masukkan jus pandan & garam, aduk rata.
  5. Tambahkan mentega cair, aduk balik hingga adonan rata.
  6. Tuang adonan ke dalam loyang kue lumpur yang sudah dipanaskan. Setelah setengah matang beri topping kismis. Tunggu hingga matang, sajikan dalam keadaan hangat atau dingin.

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Delicious Lumpur Kentang Pandan"

Posting Komentar